Bog & idéJesper Manniche

Bøger skrevet af Jesper Manniche

Læs mere om Jesper Manniche
3 produkter
3 produkter
Da Knud kom ud
Da Knud kom udJesper Manniche og Susanne Warming
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Da Knud kom ud
JUL - det er en ordre!
BOEGERTILSTAERKPRIS
JUL - det er en ordre!Jesper Manniche
124,46 DKK
Indbundet
(0)
JUL - det er en ordre!
When Shaun was born
When Shaun was bornJesper Manniche og Susanne Warming
199,95 DKK
HARDBACK
(0)
When Shaun was born

Mere om Jesper Manniche

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Jesper Manniche. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Manniches nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jesper Manniches bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Da Finn kom ind" udgivet af Trykværket - "When Shaun was born" udgivet af Trykværket - "Markets for bitter and strong tasting vegetables and the new Nordic kitchen" udgivet af Center for Regional- og Turismeforskning - "Da Knud kom ud" udgivet af Trykværket - "Jul - det er en ordre!" udgivet af ABC Forlag - "JUL - det er en ordre!" udgivet af ABC FORLAG

Bøger af Jesper Manniche

Du kan købe seks bøger af Jesper Manniche her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Manniche fås i forskellige formater. Bøgerne af Manniche er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Da Finn kom ind" af Jesper Manniche

"Da Finn kom ind" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Trykværket, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jesper Manniche "When Shaun was born"

"When Shaun was born" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Manniche