Bog & idéJesper Milàn

Bøger skrevet af Jesper Milàn

Læs mere om Jesper Milàn
1 produkter
1 produkter
The Origins of All Things
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Origins of All ThingsOle Seberg
404,96 DKK
Indbundet
(0)
The Origins of All Things

Mere om Jesper Milàn

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Jesper Milàn. På listen nedenfor ser du Milàns seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krokodillen fra Faxe Kalkbrud" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk - "Gåden om dinosaurernes uddøen" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk

Mere om Jesper Milàns bøger

Du kan bestille to bøger af Jesper Milàn her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Milàns bøger som hæftet. Milàns bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Epsilon.dk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Krokodillen fra Faxe Kalkbrud" af Jesper Milàn

Hos Bog & idé er "Krokodillen fra Faxe Kalkbrud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Vild med Viden". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Epsilon.dk.

"Gåden om dinosaurernes uddøen" af Jesper Milàn

"Gåden om dinosaurernes uddøen" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Vild med Viden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Epsilon.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Milàn