Bog & idéJesper Møller Grimstrup

Bøger skrevet af Jesper Møller Grimstrup

Læs mere om Jesper Møller Grimstrup
2 produkter
2 produkter
Shell Beach
Shell Beach: Jagten på den endelige teoriJesper Møller Grimstrup
149,95 DKK
EBOG
(1)
Shell Beach: Jagten på den endelige teori
Shell Beach: Jagten på den endelige teori
STREAM
Shell Beach: Jagten på den endelige teori Jesper Møller Grimstrup
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Shell Beach: Jagten på den endelige teori

Mere om Jesper Møller Grimstrup

Der findes mange bøger fra Jesper Møller Grimstrup tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Grimstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Shell Beach: Jagten på den endelige teori" udgivet af Montagne - "Shell Beach: Jagten på den endelige teori " udgivet af Montagne

Jesper Møller Grimstrups bøger

Du kan bestille to bøger af Jesper Møller Grimstrup her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Grimstrups bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Grimstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Montagne.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Shell Beach: Jagten på den endelige teori" af Jesper Møller Grimstrup

Hos Bog & idé er "Shell Beach: Jagten på den endelige teori" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Shell Beach: Jagten på den endelige teori" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Montagne, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jesper Møller Grimstrup "Shell Beach: Jagten på den endelige teori "

Hos Bog & idé er "Shell Beach: Jagten på den endelige teori " tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Shell Beach: Jagten på den endelige teori " som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Montagne.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Møller Grimstrup