Bog & idéJesper Münther

Bøger skrevet af Jesper Münther

Læs mere om Jesper Münther
3 produkter
3 produkter
Straffeproces
BOEGERTILSTAERKPRIS
StraffeprocesJesper Münther
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Straffeproces
Fogedret
FogedretJesper Münther
599,95 DKK
HARDBACK
(0)
Fogedret
Fogedret
FogedretJesper Münther
589,95 DKK
EBOG
(0)
Fogedret

Mere om Jesper Münther

Hvis du søger en bog fra Jesper Münther, finder du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Münther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i Forvaltningsret" udgivet af Kompendieforlaget - "Straffeproces" udgivet af Karnov Group Denmark A/ - "Kompendium i strafferet" udgivet af Kompendieforlaget - "Kompendium i Strafferet,3.udgave" udgivet af Kompendieforlaget - "Sikkerheds- og kreditorrettigheder kompendium" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Fogedret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kompendium i Strafferet" udgivet af Kompendieforlaget - "Fogedret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kompendium i strafferet" udgivet af Kompendieforlaget - "Straffeproces" udgivet af Karnov Group Denmark A/

Bøger af Jesper Münther

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Jesper Münther hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jesper Münther fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Münther er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Münthers "Kompendium i Forvaltningsret"

Hos Bog & idé er "Kompendium i Forvaltningsret" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Kompendieforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jesper Münther "Straffeproces"

Hos Bog & idé er "Straffeproces" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Münther