Bog & idéJesper Nøddesbo

Bøger skrevet af Jesper Nøddesbo

Læs mere om Jesper Nøddesbo
2 produkter
2 produkter
Yes Man
Yes ManJesper Nøddesbo
139,95 DKK
EBOG
(2)
Yes Man
Yes Man
STREAM
Yes ManJesper Nøddesbo
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Yes Man

Mere om Jesper Nøddesbo

Der er mange bøger af Jesper Nøddesbo tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Nøddesbo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Yes Man" udgivet af Storyhouse - "Yes Man" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Yes Man" udgivet af Storyhouse

Bøger af Jesper Nøddesbo

Du kan finde tre bøger af Jesper Nøddesbo her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Nøddesbos bøger kommer i flere forskellige formater. Nøddesbos bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Nøddesbos "Yes Man"

"Yes Man" findes på den digitale boghylde som ebog. "Yes Man" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Storyhouse.

"Yes Man" af Jesper Nøddesbo

"Yes Man" kan købes online som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Yes Man" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Nøddesbo