Bog & idéJesper R. Pein Pedersen

Bøger skrevet af Jesper R. Pein Pedersen

Læs mere om Jesper R. Pein Pedersen
3 produkter
3 produkter
Med døden i hælene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med døden i hæleneJesper R. Pein Pedersen
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Med døden i hælene
Sølvskatten
BOEGERTILSTAERKPRIS
SølvskattenJesper R. Pein Pedersen
116,16 DKK
Hæftet
(1)
Sølvskatten
Blodigt opgør
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blodigt opgørJesper R. Pein Pedersen
116,16 DKK
Hæftet
(2)
Blodigt opgør

Mere om Jesper R. Pein Pedersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Jesper R. Pein Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sølvskatten" udgivet af Bogpartner - "Sølvskatten" udgivet af Forlaget Fabulas - "Blodigt opgør" udgivet af Forlaget Fabulas

Jesper R. Pein Pedersens bøger

Du kan bestille tre bøger af Jesper R. Pein Pedersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jesper R. Pein Pedersen kan købes i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sølvskatten" af Jesper R. Pein Pedersen

Det er muligt at købe Jesper R. Pein Pedersens "Sølvskatten" som ebog. "Sølvskatten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogpartner.

"Sølvskatten" af Jesper R. Pein Pedersen

Hos Bog & idé er "Sølvskatten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fabulas.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper R. Pein Pedersen