Bog & idéJesper Ravn

Bøger skrevet af Jesper Ravn

Læs mere om Jesper Ravn
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Jesper Ravn

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Jesper Ravn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Ravn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal

Mere om Jesper Ravns bøger

Jesper Ravn har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Ravns bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af Ravn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Jesper Ravn

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jesper Ravn "Basisbog i medicin og kirurgi"

Det er muligt at købe Jesper Ravns "Basisbog i medicin og kirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er -, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Ravn