Bog & idéJesper Rovsing Olsen

Bøger skrevet af Jesper Rovsing Olsen

Læs mere om Jesper Rovsing Olsen
4 produkter
4 produkter
Biler for Feinschmeckere 2016
Biler for Feinschmeckere 2016Jesper Rovsing Olsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Biler for Feinschmeckere 2016
Årbog for Feinschmeckere 2017
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årbog for Feinschmeckere 2017Jesper Rovsing Olsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Årbog for Feinschmeckere 2017
Årbog for Feinschmeckere 2015
Årbog for Feinschmeckere 2015Ole Høy Hansen og Jesper Rovsing Olsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Årbog for Feinschmeckere 2015
Årbog for Feinschmeckere 2017
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årbog for Feinschmeckere 2016Jesper Rovsing Olsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Årbog for Feinschmeckere 2016

Mere om Jesper Rovsing Olsen

Der er forskellige bøger fra Jesper Rovsing Olsen tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rovsing Olsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Små visioner" udgivet af Visions Media - "Årbog for Feinschmeckere 2017" i serien "Årbog for Feinschmeckere" udgivet af Feinschmecker Media - "Biler for Feinschmeckere 2016 " i serien "Årbog for Feinschmeckere" udgivet af Feinschmecker Media - "Årbog for Feinschmeckere 2016" i serien "Årbog for Feinschmeckere" udgivet af Feinschmecker Media - "Årbog for Feinschmeckere 2015" udgivet af Høy & Rovsing - "Årbog for Feinschmeckere 2013" udgivet af Høy Rahbek & Rovsing - "Årbog for Feinschmeckere 2014" udgivet af Høy, Rahbek og Rovsing - "Årbog for Feinschmeckere 2011" udgivet af JSL Publications - "Årbog for Feinschmeckere 2012" udgivet af Høy, Rahbek & Rovsing

Bøger af Jesper Rovsing Olsen

Du kan bestille ni bøger af Jesper Rovsing Olsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Jesper Rovsing Olsen bøger i samtlige formater. Jesper Rovsing Olsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Små visioner" af Jesper Rovsing Olsen

"Små visioner" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Visions Media, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Årbog for Feinschmeckere 2017" af Jesper Rovsing Olsen

Det er muligt at købe Jesper Rovsing Olsens "Årbog for Feinschmeckere 2017" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Årbog for Feinschmeckere". Det er Feinschmecker Media, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Rovsing Olsen