Bog & idéJesper Skov

Bøger skrevet af Jesper Skov

Læs mere om Jesper Skov
2 produkter
2 produkter
Italiens historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Italiens historieJesper Skov
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Italiens historie
Den europæiske koncert
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den europæiske koncertJesper Skov
458,96 DKK
Hæftet
(1)
Den europæiske koncert

Mere om Jesper Skov

Der findes en del bøger fra Jesper Skov online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Skovs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Italiens historie" udgivet af Alinea - "Murerbogen" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Den europæiske koncert" udgivet af Gyldendal - "Italiens historie" udgivet af Alinea - "Murerbogen" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Coaching og organisationer" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jesper Skov

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jesper Skov hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Skov kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Skov publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Skovs "Italiens historie"

Hos Bog & idé er "Italiens historie" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jesper Skov "Murerbogen"

"Murerbogen" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Skov