Bog & idéJesper Skovgaard Jørvad

Bøger skrevet af Jesper Skovgaard Jørvad

Læs mere om Jesper Skovgaard Jørvad
1 produkter
1 produkter
Coaching og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching og organisationerKristian Dahl
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og organisationer

Mere om Jesper Skovgaard Jørvad

Du kan kun købe en enkelt bog af Jesper Skovgaard Jørvad her hos Bog & idé. Det er "Coaching og organisationer". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Coaching og organisationer" er desuden tilknyttet serien "Organisatorisk coaching".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Coaching og organisationer" af Jesper Skovgaard Jørvad

Det er muligt at købe Jesper Skovgaard Jørvads "Coaching og organisationer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jørvads serie "Organisatorisk coaching". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jesper Skovgaard Jørvad fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Skovgaard Jørvad