Bog & idéJesper Stange

Bøger skrevet af Jesper Stange

Læs mere om Jesper Stange
2 produkter
2 produkter
Ord til andet
Ord til andetJesper Stange
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ord til andet
Sproget i lyst og nød
Sproget i lyst og nødGeorg Adamsen (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Sproget i lyst og nød

Mere om Jesper Stange

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Jesper Stange. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stanges bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sproget i lyst og nød" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Ord til andet" udgivet af Eksistensen - "Ord til andet" udgivet af Alfa - "Et kunstværk af Guds finger - Partipris 10 stk" udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "Et kunstværk af Guds finger" udgivet af RPF

Mere om Jesper Stanges bøger

Du kan købe fem bøger af Jesper Stange her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Jesper Stange bøger i flere forskellige formater. Stanges bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sproget i lyst og nød" af Jesper Stange

Hos Bog & idé er "Sproget i lyst og nød" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.

"Ord til andet" af Jesper Stange

Hos Bog & idé er "Ord til andet" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Ord til andet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Stange