Bog & idéJesper Strandgaard Pedersen

Bøger skrevet af Jesper Strandgaard Pedersen

Læs mere om Jesper Strandgaard Pedersen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse

Mere om Jesper Strandgaard Pedersen

Der er flere forskellige bøger af Jesper Strandgaard Pedersen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal

Mere om Jesper Strandgaard Pedersens bøger

Du kan købe to bøger af Jesper Strandgaard Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Strandgaard Pedersen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Strandgaard Pedersens "Kultursociologi og kulturanalyse"

Hos Bog & idé er "Kultursociologi og kulturanalyse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Pedersens serie "Sociologi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Klassisk og moderne organisationsteori" af Jesper Strandgaard Pedersen

"Klassisk og moderne organisationsteori" er til salg som bog. Endnu en af Jesper Strandgaard Pedersen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Strandgaard Pedersen