Bog & idéJesper Strömbäck

Bøger skrevet af Jesper Strömbäck

Læs mere om Jesper Strömbäck
1 produkter
1 produkter
Makt, medier och samhälle : en introduktion till politisk kommunikation
Makt, medier och samhälle : en introduktion till politisk kommunikationJesper Strömbäck
489,95 DKK
HÆFTET
(0)
Makt, medier och samhälle : en introduktion till politisk kommunikation

Mere om Jesper Strömbäck

Der er blot én bog af Jesper Strömbäck tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Makt, medier och samhälle : en introduktion till politisk kommunikation". Det er Studentlitteratur, der har udgivet den på svensk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Makt, medier och samhälle : en introduktion till politisk kommunikation" af Jesper Strömbäck

"Makt, medier och samhälle : en introduktion till politisk kommunikation" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Studentlitteratur.

Dette er en også en skøn bog fra Strömbäck, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Strömbäck