Bog & idéJesper Tække og Michael Paulsen

Bøger skrevet af Jesper Tække og Michael Paulsen

Læs mere om Jesper Tække og Michael Paulsen
1 produkter
1 produkter
Sociale medier i gymnasiet
Sociale medier i gymnasietJesper Tække og Michael Paulsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociale medier i gymnasiet

Mere om Jesper Tække og Michael Paulsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Jesper Tække og Michael Paulsen her hos Bog & idé. Det er "Sociale medier i gymnasiet". Den er udgivet af Unge Pædagoger på dansk. "Sociale medier i gymnasiet" er desuden tilknyttet serien "Unge Pædagogers serie¤Undervisning & medialisering".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Tække og Michael Paulsens "Sociale medier i gymnasiet"

Hos Bog & idé er "Sociale medier i gymnasiet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Unge Pædagogers serie¤Undervisning & medialisering". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Unge Pædagoger.

Endnu en af Jesper Tække og Michael Paulsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Tække og Michael Paulsen