Bog & idéJesper Thorsen

Bøger skrevet af Jesper Thorsen

Læs mere om Jesper Thorsen
2 produkter
2 produkter
Patentloven
PatentlovenJens Schovsbo
1649,95 DKK
Hardback
(0)
Patentloven
Patentloven med kommentarer
PatentlovenNicolai Lindgreen
1519,95 DKK
EBOG
(0)
Patentloven

Mere om Jesper Thorsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Jesper Thorsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thorsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patentloven" udgivet af DJØF - "Patentloven" udgivet af DJØF

Mere om Jesper Thorsens bøger

Du kan købe to bøger af Jesper Thorsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Thorsen som hardback. Thorsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af DJØF.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Patentloven" af Jesper Thorsen

"Patentloven" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jesper Thorsen "Patentloven"

Det er muligt at købe Jesper Thorsens "Patentloven" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Thorsen