Bog & idéJesper Tolstrup

Bøger skrevet af Jesper Tolstrup

Læs mere om Jesper Tolstrup
8 produkter
8 produkter
Fidget spinner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fidget spinnerJesper Tolstrup
188,96 DKK
Hardback
(0)
Fidget spinner
I min morfars kælder sejler et sørøverskib
I min morfars kælder sejler et sørøverskibJesper Tolstrup
39,00 DKK
e-bog
(0)
I min morfars kælder sejler et sørøverskib
EM-helte
EM-helteJesper Tolstrup
79,95 DKK
EBOG
(0)
EM-helte
Rock Willi - Max gas!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rock Willi - Max gas!Jesper Tolstrup
224,96 DKK
Hardback
(0)
Rock Willi - Max gas!
Atjuh-Asger og det store fodboldnys
Atjuh-Asger og det store fodboldnysJesper Tolstrup
39,00 DKK
PDF
(0)
Atjuh-Asger og det store fodboldnys
EM-helte
BOEGERTILSTAERKPRIS
EM-helteJesper Tolstrup
233,96 DKK
Hardback
(0)
EM-helte
Rock Willi - den røde guitar
Rock Willi - den røde guitarJesper Tolstrup
249,95 DKK
HARDBACK
(0)
Rock Willi - den røde guitar
Skrotkongen og jeg
Skrotkongen og jegJesper Tolstrup
39,00 DKK
PDF
(0)
Skrotkongen og jeg

Mere om Jesper Tolstrup

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jesper Tolstrup. På listen nedenfor ser du Tolstrups seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rock Willi - Max gas!" i serien "Billebøgerne 2¤Frida-serien" udgivet af Turbine - "Magnus Umulius og storesøsterskandalen" udgivet af Turbine - "Nano - hvad er det?" udgivet af iNANO. i samarbejde med Turbine - "Nano - hvad er det?" udgivet af Turbine - "Jord i hovedet" udgivet af Turbine - "Rock Willi - den røde guitar" i serien "Billebøgerne 2¤Frida-serien" udgivet af Turbine - "Fidget spinner" i serien "Min første bog" udgivet af Turbine - "Morfars brændebål" udgivet af Turbine - "Det blæser, Molly!" udgivet af Turbine - "Axels første landskamp" udgivet af Turbine¤i samarbejde med DBU's landsholdsklub - "Skrotkongen og jeg" udgivet af Turbine - "Atjuh-Asger og det store fodboldnys" i serien "Lille kloge bi zoomer ind på" udgivet af Turbine¤i samarbejde med Astma-Allergi Danmark¤ALK-Abelló - "I min morfars kælder sejler et sørøverskib" udgivet af Turbine - "Skrotkongen og jeg" udgivet af Turbine - "Axels første landskamp" udgivet af Turbine¤i samarbejde med DBU´s landsholdsklub - "I min morfars kælder sejler et sørøverskib" udgivet af Turbine - "Magnus og havet" udgivet af Turbine¤Rådet for Større Badesikkerhed

Bøger af Jesper Tolstrup

Der er 17 tilgængelige bøger af Jesper Tolstrup hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Tolstrup fås i samtlige formater. Tolstrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rock Willi - Max gas!" af Jesper Tolstrup

"Rock Willi - Max gas!" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er en del af Tolstrups serie "Billebøgerne 2¤Frida-serien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Magnus Umulius og storesøsterskandalen" af Jesper Tolstrup

Hos Bog & idé er "Magnus Umulius og storesøsterskandalen" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Tolstrup