Bog & idéJesper Troelstrup

Bøger skrevet af Jesper Troelstrup

Læs mere om Jesper Troelstrup
3 produkter
3 produkter
Kampen
KampenJesper Troelstrup
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Kampen
Viller – min far er røver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viller – min far er røverJesper Troelstrup
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Viller – min far er røver
Viller
STREAM
VillerJesper Troelstrup
219,95 DKK
Lydbog
(0)
Viller

Mere om Jesper Troelstrup

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Jesper Troelstrup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Troelstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Viller" udgivet af Byens Forlag - "Viller – min far er røver" udgivet af Byens Forlag

Bøger skrevet af Jesper Troelstrup

Jesper Troelstrup har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Jesper Troelstrup bøger i et udvalg af formater. Troelstrups bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Byens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Viller" af Jesper Troelstrup

Det er muligt at købe Jesper Troelstrups "Viller" som lydbog. Med Jesper Troelstrups "Viller" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Byens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Viller – min far er røver" af Jesper Troelstrup

Det er muligt at købe Jesper Troelstrups "Viller – min far er røver" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Byens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Troelstrup