Bog & idéJesper von Seelen

Bøger skrevet af Jesper von Seelen

Læs mere om Jesper von Seelen
1 produkter
1 produkter
En skole i bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
En skole i bevægelseClaus Løgstrup Ottesen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
En skole i bevægelse

Mere om Jesper von Seelen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Jesper von Seelen. På listen nedenfor har du de nyeste af Seelens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universitetsskolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "En skole i bevægelse" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Jesper von Seelens bøger

Du kan finde to bøger af Jesper von Seelen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jesper von Seelen fås i flere formater. Seelens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper von Seelens "Universitetsskolen"

"Universitetsskolen" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

"En skole i bevægelse" af Jesper von Seelen

Hos Bog & idé er "En skole i bevægelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper von Seelen