Bog & idéJess Haderslev

Bøger skrevet af Jess Haderslev

Læs mere om Jess Haderslev
1 produkter
1 produkter
Feedback gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feedback gentænktHenrik Adler
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Feedback gentænkt

Mere om Jess Haderslev

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Jess Haderslev. Bogen hedder "Feedback gentænkt". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jess Haderslevs "Feedback gentænkt"

"Feedback gentænkt" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Dette er en også en skøn bog fra Haderslev, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jess Haderslev