Bog & idéJesus Luis Martinez Carazo

Bøger skrevet af Jesus Luis Martinez Carazo

Læs mere om Jesus Luis Martinez Carazo
1 produkter
1 produkter
El mal de Gutenberg, ER B
El mal de Gutenberg, ER BJesus Luis Martinez Carazo
119,95 DKK
Hæftet
(0)
El mal de Gutenberg, ER B

Mere om Jesus Luis Martinez Carazo

Der er kun én bog af Jesus Luis Martinez Carazo tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "El mal de Gutenberg, ER B". Det er Easy Readers, der har udgivet den på spa. "El mal de Gutenberg, ER B" er desuden en del af serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesus Luis Martinez Carazos "El mal de Gutenberg, ER B"

"El mal de Gutenberg, ER B" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på spa.

Endnu en af Jesus Luis Martinez Carazo fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesus Luis Martinez Carazo