Bog & idéJette Benn

Bøger skrevet af Jette Benn

Læs mere om Jette Benn
2 produkter
2 produkter
Børn, ernæring og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, ernæring og måltiderSanne Sansolios
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, ernæring og måltider
Fra Kvindelig husgerning over Hjemkundskab til Madkundskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra Kvindelig husgerning over Hjemkundskab til MadkundskabJette Benn
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Fra Kvindelig husgerning over Hjemkundskab til Madkundskab

Mere om Jette Benn

Hvis du mangler en bog af Jette Benn, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Benns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Litteratur og materialer til hjemkundskab" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Fra kvindelig husgerning over hjemkundskab til madkundskab" udgivet af U Press - "Børn, ernæring og måltider" udgivet af Gyldendal - "Skrifter fra Forskningscenter for Miljø- og Sundhedsundervisning. The role and tasks of the home economics teacher in Eastern" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Bøger skrevet af Jette Benn

Jette Benn har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Benns bøger kommer i udvalgte formater. Benns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år" af Jette Benn

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Benn, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Lærerhøjskole, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jette Benn "Litteratur og materialer til hjemkundskab"

Endnu en af Jette Benn fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Danmarks Lærerhøjskole, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Benn