Bog & idéJette Holt

Bøger skrevet af Jette Holt

Læs mere om Jette Holt
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Jette Holt

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Jette Holt. På listen nedenfor ser du de seneste af Holts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal

Mere om Jette Holts bøger

Jette Holt har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Holts bøger fås i forskellige formater. Holts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jette Holts "Sygeplejeleksikon"

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Jette Holt "Sygeplejeleksikon"

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Holt