Bog & idéJette Led Sørensen

Bøger skrevet af Jette Led Sørensen

Læs mere om Jette Led Sørensen
2 produkter
2 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
529,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Jette Led Sørensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Jette Led Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Mere om Jette Led Sørensens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jette Led Sørensen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Jette Led Sørensen fås i forskellige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jette Led Sørensens "Ars pariendi"

Det er muligt at købe Jette Led Sørensens "Ars pariendi" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jette Led Sørensen "Obstetrik - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Obstetrik - en grundbog" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Led Sørensen