Bog & idéJette Reuss Schmidt

Bøger skrevet af Jette Reuss Schmidt

Læs mere om Jette Reuss Schmidt
1 produkter
1 produkter
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
314,96 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb

Mere om Jette Reuss Schmidt

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Jette Reuss Schmidt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schmidts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturfag i et spændingsfelt" udgivet af Dafolo Forlag - "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal

Mere om Jette Reuss Schmidts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jette Reuss Schmidt hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Jette Reuss Schmidt bøger i flere formater. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Naturfag i et spændingsfelt" af Jette Reuss Schmidt

Hos Bog & idé er "Naturfag i et spændingsfelt" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Empiriske undersøgelser og metodiske greb" af Jette Reuss Schmidt

Hos Bog & idé er "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" tilgængelig som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Schmidt, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Reuss Schmidt