Bog & idéJette Rønn Smits

Bøger skrevet af Jette Rønn Smits

Læs mere om Jette Rønn Smits
2 produkter
2 produkter
Når naturen heler barndomstraumer
Når naturen heler barndomstraumerJette Rønn Smits
109,95 DKK
EBOG
(0)
Når naturen heler barndomstraumer
Når naturen heler barndomstraumer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når naturen heler barndomstraumerJette Rønn Smits
125,96 DKK
Paperback
(0)
Når naturen heler barndomstraumer

Mere om Jette Rønn Smits

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Jette Rønn Smits. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Smits.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når naturen heler barndomstraumer" udgivet af Books on Demand - "Når naturen heler barndomstraumer" udgivet af Books on Demand

Mere om Jette Rønn Smits' bøger

Du kan købe to bøger af Jette Rønn Smits her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Smits' bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Smits er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Når naturen heler barndomstraumer" af Jette Rønn Smits

Hos Bog & idé er "Når naturen heler barndomstraumer" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Når naturen heler barndomstraumer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jette Rønn Smits "Når naturen heler barndomstraumer"

Hos Bog & idé er "Når naturen heler barndomstraumer" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Rønn Smits