Bog & idéJette Rønn Smits

Bøger skrevet af Jette Rønn Smits

Læs mere om Jette Rønn Smits
1 produkter
1 produkter
Når naturen heler barndomstraumer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når naturen heler barndomstraumerJette Rønn Smits
125,96 DKK
Paperback
(0)
Når naturen heler barndomstraumer

Mere om Jette Rønn Smits

Hvis du er på jagt efter en bog af Jette Rønn Smits, kan du købe et stort udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Smits' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når naturen heler barndomstraumer" udgivet af Books on Demand - "Når naturen heler barndomstraumer" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Jette Rønn Smits

Jette Rønn Smits har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Smits' bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Smits er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Når naturen heler barndomstraumer" af Jette Rønn Smits

Hos Bog & idé er "Når naturen heler barndomstraumer" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Når naturen heler barndomstraumer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jette Rønn Smits "Når naturen heler barndomstraumer"

Det er muligt at købe Jette Rønn Smits' "Når naturen heler barndomstraumer" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Rønn Smits