Bog & idéJette Rubien

Bøger skrevet af Jette Rubien

Læs mere om Jette Rubien
2 produkter
2 produkter
Chefen for millioner af "sorte penge"
Chefen for millioner af "sorte penge"Jette Rubien
39,95 DKK
EBOG
(0)
Chefen for millioner af "sorte penge"
Chefen for millioner af "sorte penge"
STREAM
Chefen for millioner af "sorte penge"Jette Rubien
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Chefen for millioner af "sorte penge"

Mere om Jette Rubien

Der er flere bøger skrevet af Jette Rubien til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rubiens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Chefen for millioner af "sorte penge"" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Chefen for millioner af "sorte penge"" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Jette Rubien

Jette Rubien har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Jette Rubien bøger i samtlige formater. Rubiens bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Chefen for millioner af "sorte penge"" af Jette Rubien

Hos Bog & idé er "Chefen for millioner af "sorte penge"" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Chefen for millioner af "sorte penge"" af Jette Rubien med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jette Rubien "Chefen for millioner af "sorte penge""

"Chefen for millioner af "sorte penge"" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Chefen for millioner af "sorte penge"" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Rubien