Bog & idéJette Schytte

Bøger skrevet af Jette Schytte

Læs mere om Jette Schytte
1 produkter
1 produkter
Undervisning i indskolingen
Undervisning i indskolingenStig Broström
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Undervisning i indskolingen

Mere om Jette Schytte

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Jette Schytte. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Schytte.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi arbejder med fester og traditioner" i serien "Vi arbejder med-serien" udgivet af Dafolo - "Undervisning i indskolingen" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jette Schytte

Jette Schytte har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Schyttes bøger som hæftet. Jette Schytte bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jette Schyttes "Vi arbejder med fester og traditioner"

Hos Bog & idé er "Vi arbejder med fester og traditioner" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Vi arbejder med-serien". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jette Schytte "Undervisning i indskolingen"

Hos Bog & idé er "Undervisning i indskolingen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Gyldendals Lærerbibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Schytte