Bog & idéJette Skeem

Bøger skrevet af Jette Skeem

Læs mere om Jette Skeem
4 produkter
4 produkter
Giv agt!
Giv agt! - sådan leder du dine tropperJette Skeem
189,95 DKK
EBOG
(0)
Giv agt! - sådan leder du dine tropper
Feedback
BOEGERTILSTAERKPRIS
FeedbackJette Skeem
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Feedback
Dialog i skolens vejledningsarbejde
Dialog i skolens vejledningsarbejdeJette Skeem
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Dialog i skolens vejledningsarbejde
Den afgørende faktor
Den afgørende faktorJette Skeem
167,95 DKK
EBOG
(0)
Den afgørende faktor

Mere om Jette Skeem

Jette Skeem har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Skeems nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Citater - og hvad de siger os" udgivet af ARK Publishing - "Feedback" i serien "Ajour med" udgivet af Akademisk Forlag - "Giv agt!" udgivet af L&R Business - "Den afgørende faktor" udgivet af L&R Business - "Dialog i skolens vejledningsarbejde" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Jette Skeem

Du kan bestille fem bøger af Jette Skeem her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Skeems bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Skeem skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jette Skeems "Citater - og hvad de siger os"

"Citater - og hvad de siger os" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er ARK Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Feedback" af Jette Skeem

Det er muligt at købe Jette Skeems "Feedback" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Ajour med". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Skeem