Bog & idéJette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering

Bøger skrevet af Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering

Læs mere om Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering
3 produkter
3 produkter
Praktik i læreruddannelsen
Praktik i læreruddannelsenJette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Praktik i læreruddannelsen
Ny lærer i skolen
Ny lærer i skolenJette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering
103,95 DKK
EBOG
(0)
Ny lærer i skolen
Praktik i læreruddannelsen
Praktik i læreruddannelsenJette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering
89,95 DKK
EBOG
(0)
Praktik i læreruddannelsen

Mere om Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny lærer i skolen" udgivet af Gyldendal - "Praktik i læreruddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Ny lærer i skolen" udgivet af Gyldendal - "Praktik i læreruddannelsen" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering

Der er fire tilgængelige udgivelser af Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering kan købes i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering inddelt i serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orienterings "Ny lærer i skolen"

Hos Bog & idé er "Ny lærer i skolen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Praktik i læreruddannelsen" af Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering

Hos Bog & idé er "Praktik i læreruddannelsen" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Praktik i læreruddannelsen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Worm Hansen - Pædagogisk Landsforening for faget orientering