Bog & idéJill Byrnit

Bøger skrevet af Jill Byrnit

Læs mere om Jill Byrnit
2 produkter
2 produkter
Mennesket
BOEGERTILSTAERKPRIS
MennesketJill Byrnit
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Mennesket
Grøn af misundelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grøn af misundelseJill Byrnit
179,96 DKK
Hæftet
(7)
Grøn af misundelse

Mere om Jill Byrnit

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jill Byrnit. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Byrnit.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grøn af misundelse" udgivet af Plurafutura Publishing - "Mennesket" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Jill Byrnit

Du kan bestille to bøger af Jill Byrnit her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Byrnit kommer kun som hæftet. Bøgerne af Byrnit er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grøn af misundelse" af Jill Byrnit

"Grøn af misundelse" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Plurafutura Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jill Byrnit "Mennesket"

"Mennesket" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jill Byrnit