Bog & idéJillian Cantor

Bøger skrevet af Jillian Cantor

Læs mere om Jillian Cantor
2 produkter
2 produkter
Det glemte brev
Det glemte brevJillian Cantor
129,95 DKK
Paperback
(10)
Det glemte brev
Det glemte brev
STREAM
Det glemte brevJillian Cantor
99,95 DKK
Lydbog
(13)
Det glemte brev

Mere om Jillian Cantor

Der findes flere forskellige bøger af Jillian Cantor tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cantor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det glemte brev" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det glemte brev" udgivet af Saga - "Det glemte brev" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det glemte brev" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det glemte brev" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Jillian Cantor

Du kan købe fem bøger af Jillian Cantor her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Jillian Cantor bøger i udvalgte formater. Cantors bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det glemte brev" af Jillian Cantor

Hos Bog & idé er "Det glemte brev" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Jillian Cantor "Det glemte brev"

"Det glemte brev" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jillian Cantor