Bog & idéJim Hagemann Snabe og Mikael Trolle

Bøger skrevet af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle

Læs mere om Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle
1 produkter
1 produkter
Dreams and Details
Dreams and DetailsJim Hagemann Snabe og Mikael Trolle
249,95 DKK
Hardback
(0)
Dreams and Details

Mere om Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Trolles bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Dreams and Details" udgivet af Spintype - "Dreams and Details" udgivet af PubliShare

Bøger af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle

Du kan købe to bøger af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle bøger i samtlige formater. Trolles bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dreams and Details" af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle

Det er muligt at købe Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolles "Dreams and Details" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Spintype.

"Dreams and Details" af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle

Hos Bog & idé er "Dreams and Details" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af PubliShare.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle