Bog & idéJim Heimann

Bøger skrevet af Jim Heimann

Læs mere om Jim Heimann
5 produkter
5 produkter
Mid-Century Ads - 40th Ed.
Mid-Century Ads - 40th Ed.Jim Heimann
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Mid-Century Ads - 40th Ed.
Toys: 100 Years of All-American Toy Ads
Toys: 100 Years of All-American Toy AdsJim Heimann
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Toys: 100 Years of All-American Toy Ads
20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads
20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel AdsJim Heimann
219,95 DKK
Indbundet
(0)
20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads
Surfing: A History from 1778 to today. 40th ed.
Surfing: A History from 1778 to today. 40th ed.Jim Heimann
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Surfing: A History from 1778 to today. 40th ed.
All-American ads of the 90s
All-American ads of the 90sJim Heimann
329,95 DKK
Indbundet
(0)
All-American ads of the 90s

Mere om Jim Heimann

Hvis du søger en bog skrevet af Jim Heimann, finder du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Heimann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Toys: 100 Years of All-American Toy Ads" udgivet af Taschen - "20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads" udgivet af Taschen

Bøger af Jim Heimann

Jim Heimann har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Heimann som indbundet. Heimanns bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Taschen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Toys: 100 Years of All-American Toy Ads" af Jim Heimann

Det er muligt at købe Jim Heimanns "Toys: 100 Years of All-American Toy Ads" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.

Jim Heimann "20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads"

Det er muligt at købe Jim Heimanns "20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Taschen.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Heimann