Bog & idéJim Højberg

Bøger skrevet af Jim Højberg

Læs mere om Jim Højberg
8 produkter
8 produkter
Det magiske sværd
Det magiske sværdJim Højberg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Det magiske sværd
Ulvedrengen 1
Ulvedrengen 1Jim Højberg
129,95 DKK
EBOG
(0)
Ulvedrengen 1
Ulvedrengen 2
Ulvedrengen 2Jim Højberg
129,95 DKK
EBOG
(0)
Ulvedrengen 2
Troldmandslærling
TroldmandslærlingJim Højberg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Troldmandslærling
Tobias og far på kro
Tobias og far på kroJim Højberg
119,95 DKK
EBOG
(1)
Tobias og far på kro
Den store kamp
Den store kampJim Højberg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Den store kamp
Kanon-kongen Svend Badut Krudt
Kanon-kongen Svend Badut KrudtJim Højberg
119,95 DKK
e-bog
(0)
Kanon-kongen Svend Badut Krudt
Prinsesse Ea
Prinsesse EaJim Højberg
119,95 DKK
e-bog
(0)
Prinsesse Ea

Mere om Jim Højberg

Jim Højberg har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Højbergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tobias og far på kro" i serien "Tobias er ordblind" udgivet af Forlaget Elysion - "Ulvedrengen 2" i serien "Ulvedrengen " udgivet af Forlaget Elysion - "Ulvedrengen 1 " i serien "Ulvedrengen " udgivet af Forlaget Elysion - "Kanon-kongen Svend Badut Krudt" i serien "Cirkus Zik Zak" udgivet af Elysion - "Prinsesse Ea" i serien "Cirkus Zik Zak" udgivet af Elysion - "Troldmandslærling" i serien "Kvanulf fra Skovlandet" udgivet af Elysion - "Det magiske sværd" i serien "Kvanulf fra Skovlandet" udgivet af Elysion - "Den store kamp" i serien "Kvanulf fra Skovlandet" udgivet af Elysion - "Den mystiske grav" i serien "Mystik på Ravnegården" udgivet af Forlaget Elysion - "Spøgelseshunden" i serien "Mystik på Ravnegården" udgivet af Forlaget Elysion - "Varulven" i serien "Mystik på Ravnegården" udgivet af Forlaget Elysion - "Monsternat" i serien "Mystik på Ravnegården" udgivet af Forlaget Elysion

Jim Højbergs bøger

Jim Højberg har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jim Højberg bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Højberg publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tobias og far på kro" af Jim Højberg

Hos Bog & idé er "Tobias og far på kro" tilgængelig som ebog. "Tobias og far på kro" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Tobias er ordblind". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Elysion.

"Ulvedrengen 2" af Jim Højberg

"Ulvedrengen 2" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Ulvedrengen 2" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Højbergs serie "Ulvedrengen ". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Elysion.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Højberg