Bog & idéJim Højbjerg

Bøger skrevet af Jim Højbjerg

Læs mere om Jim Højbjerg
1 produkter
1 produkter
Varulven
VarulvenJim Højberg
89,95 DKK
EBOG
(0)
Varulven

Mere om Jim Højbjerg

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Jim Højbjerg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Højbjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varulven" i serien "Mystik på Ravnegården" udgivet af Elysion - "PS, Teo Tudefjæs" i serien "Ps" udgivet af Alinea

Jim Højbjergs bøger

Jim Højbjerg har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Jim Højbjerg bøger i et udvalg af formater. Højbjerg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Varulven" af Jim Højbjerg

Det er muligt at købe Jim Højbjergs "Varulven" som ebog. Med "Varulven" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Mystik på Ravnegården". Det er Elysion, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"PS, Teo Tudefjæs" af Jim Højbjerg

Endnu en af Jim Højbjerg fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Ps". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Højbjerg