Bog & idéJimmi Madsen

Bøger skrevet af Jimmi Madsen

Læs mere om Jimmi Madsen
1 produkter
1 produkter
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler

Mere om Jimmi Madsen

Jimmi Madsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lede hunde & kolde kameler". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk. "Lede hunde & kolde kameler" er desuden tilknyttet serien "Sort kaffe & hvide sokker".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lede hunde & kolde kameler" af Jimmi Madsen

Hos Bog & idé er "Lede hunde & kolde kameler" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sort kaffe & hvide sokker". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jimmi Madsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jimmi Madsen