Bog & idéJimmy Mangelsen

Bøger skrevet af Jimmy Mangelsen

Læs mere om Jimmy Mangelsen
2 produkter
2 produkter
Naturgeografi - vores verden - 3. udgave
Naturgeografi - vores verden - 3. udgaveAsger Nordestgaard Kristiansen
659,95 DKK
Hardback
(0)
Naturgeografi - vores verden - 3. udgave
Naturgeografi - vores verden - 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturgeografi - vores verden - 2. udgaveAsger Nordestgaard Kristiansen
593,96 DKK
Hardback
(0)
Naturgeografi - vores verden - 2. udgave

Mere om Jimmy Mangelsen

Der er forskellige bøger skrevet af Jimmy Mangelsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Mangelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturgeografi - vores verden - 2. udgave" i serien "Emner og kernestof" udgivet af GO Forlag - "Naturgeografi - Vores verden" i serien "Emner og kernestof" udgivet af GO Forlag

Mere om Jimmy Mangelsens bøger

Du kan finde to bøger af Jimmy Mangelsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Mangelsen som hardback. Mangelsens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af GO Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jimmy Mangelsens "Naturgeografi - vores verden - 2. udgave"

Hos Bog & idé er "Naturgeografi - vores verden - 2. udgave" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i Mangelsens serie "Emner og kernestof". Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Naturgeografi - Vores verden" af Jimmy Mangelsen

"Naturgeografi - Vores verden" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er en del af Mangelsens serie "Emner og kernestof". Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jimmy Mangelsen