Bog & idéJimmy Zander Hagen

Bøger skrevet af Jimmy Zander Hagen

Læs mere om Jimmy Zander Hagen
3 produkter
3 produkter
Søjler af sol. En introduktion til den danske litteraturhistorie
Søjler af sol. En introduktion til den danske litteraturhistorieJimmy Zander Hagen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Søjler af sol. En introduktion til den danske litteraturhistorie
Sprog og tale
Sprog og taleJimmy Zander Hagen
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Sprog og tale
Erkendelse og Sandhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erkendelse og SandhedJimmy Zander Hagen
467,96 DKK
Hæftet
(0)
Erkendelse og Sandhed

Mere om Jimmy Zander Hagen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Jimmy Zander Hagen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hagen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søjler af sol. En introduktion til den danske litteraturhistorie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søjler af sol" udgivet af Gyldendal - "Sprog og tale" udgivet af Systime - "Søren Kierkegaard - kort fortalt" udgivet af Gyldendal - "Eksistens og Ansvar" udgivet af Gyldendal - "Erkendelse og Sandhed" udgivet af Gyldendal - "Sprogforløb i dansk" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jimmy Zander Hagen

Jimmy Zander Hagen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Jimmy Zander Hagen bøger i flere formater. Bøgerne af Hagen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jimmy Zander Hagens "Søjler af sol. En introduktion til den danske litteraturhistorie"

Hos Bog & idé er "Søjler af sol. En introduktion til den danske litteraturhistorie" tilgængelig som ebog. "Søjler af sol. En introduktion til den danske litteraturhistorie" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Søjler af sol" af Jimmy Zander Hagen

"Søjler af sol" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jimmy Zander Hagen