Bog & idéJ.J Marric

Bøger skrevet af J.J Marric

Læs mere om J.J Marric
4 produkter
4 produkter
Gideon og floden
STREAM
Gideon og flodenJ.J Marric
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Gideon og floden
Gideon og pyromanen
STREAM
Gideon og pyromanenJ.J Marric
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Gideon og pyromanen
Gideon og sabotagen
STREAM
Gideon og sabotagenJ.J Marric
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Gideon og sabotagen
Gideon fra Scotland Yard
STREAM
Gideon fra Scotland YardJ.J. Marric
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Gideon fra Scotland Yard

Mere om J.J Marric

J.J Marric har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Marric.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gideon fra Scotland Yard" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gideon og sabotagen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Gideon og floden" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Gideon og pyromanen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Mere om J.J Marrics bøger

Du kan bestille fire bøger af J.J Marric her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Marrics bøger fås blot som lydbog. Bøgerne af Marric er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

J.J Marrics "Gideon fra Scotland Yard"

"Gideon fra Scotland Yard" er tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Gideon fra Scotland Yard" af J.J Marric med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

J.J Marric "Gideon og sabotagen"

Hos Bog & idé er "Gideon og sabotagen" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have J.J Marrics "Gideon og sabotagen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J.J Marric