Bog & idéJ.M. Coetzee

Bøger skrevet af J.M. Coetzee

Læs mere om J.M. Coetzee
1 produkter
1 produkter
Nu og her
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nu og herJ.M. Coetzee
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Nu og her

Mere om J.M. Coetzee

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra J.M. Coetzee. På listen nedenfor finder du de seneste af Coetzees udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommertid" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Nu og her" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om J.M. Coetzees bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af J.M. Coetzee hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille J.M. Coetzee bøger i flere formater. Coetzees bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sommertid" af J.M. Coetzee

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Coetzee, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Nu og her" af J.M. Coetzee

Det er muligt at købe J.M. Coetzees "Nu og her" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J.M. Coetzee