Bog & idéJo Boaler

Bøger skrevet af Jo Boaler

Læs mere om Jo Boaler
1 produkter
1 produkter
Den grænseløse hjerne
Den grænseløse hjerneJo Boaler
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den grænseløse hjerne

Mere om Jo Boaler

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jo Boaler. På listen nedenfor har du de nyeste af Boalers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den grænseløse hjerne" udgivet af HarperCollins Nordic - "Den grænseløse hjerne" udgivet af HarperCollins

Bøger skrevet af Jo Boaler

Jo Boaler har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jo Boaler fås i flere formater. Bøgerne af Boaler er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den grænseløse hjerne" af Jo Boaler

Det er muligt at købe Jo Boalers "Den grænseløse hjerne" som ebog. "Den grænseløse hjerne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den grænseløse hjerne" af Jo Boaler

"Den grænseløse hjerne" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HarperCollins .
Detaljer
Fulde navn:
Jo Boaler