Bog & idéJo Krøjer & Katia Dupret

Bøger skrevet af Jo Krøjer & Katia Dupret

Læs mere om Jo Krøjer & Katia Dupret
1 produkter
1 produkter
Social intervention
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social interventionJo Krøjer & Katia Dupret
359,96 DKK
Paperback
(0)
Social intervention

Mere om Jo Krøjer & Katia Dupret

Der er blot én bog af Jo Krøjer & Katia Dupret tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Social intervention". Det er Frydenlund Academic, der har udgivet den på dansk. "Social intervention" er desuden udgivet i serien "Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Social intervention" af Jo Krøjer & Katia Dupret

"Social intervention" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Duprets serie "Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring". Det er Frydenlund Academic, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Dupret, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jo Krøjer & Katia Dupret