Bog & idéJo Krøjer

Bøger skrevet af Jo Krøjer

Læs mere om Jo Krøjer
6 produkter
6 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Meningsfuldt?
Meningsfuldt?Jo Krøjer
299,95 DKK
EBOG
(0)
Meningsfuldt?
Social intervention
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social interventionJo Krøjer & Katia Dupret
359,96 DKK
Paperback
(0)
Social intervention
Sexisme på arbejde
Sexisme på arbejdeJo Krøjer
219,95 DKK
Paperback
(0)
Sexisme på arbejde
Social intervention
Social interventionJo Krøjer
549,95 DKK
EBOG
(0)
Social intervention
Sexisme på arbejde
Sexisme på arbejdeJo Krøjer
229,95 DKK
EBOG
(0)
Sexisme på arbejde

Mere om Jo Krøjer

Der er flere bøger af Jo Krøjer tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Krøjer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social intervention" i serien "Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring" udgivet af Frydenlund Academic - "Social intervention" i serien "Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring" udgivet af Frydenlund Academic

Bøger skrevet af Jo Krøjer

Jo Krøjer har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Krøjers bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Krøjer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Frydenlund Academic.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jo Krøjers "Social intervention"

Hos Bog & idé er "Social intervention" tilgængelig som ebog. Med "Social intervention" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.

"Social intervention" af Jo Krøjer

Hos Bog & idé er "Social intervention" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Krøjers serie "Menneskelig udvikling, deltagelse og social forandring". Det er Frydenlund Academic, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jo Krøjer