Bog & idéJo Leigh

Bøger skrevet af Jo Leigh

Læs mere om Jo Leigh
1 produkter
1 produkter
Hemmelig dagbog
Hemmelig dagbogJo Leigh
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hemmelig dagbog

Mere om Jo Leigh

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Jo Leigh. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Leighs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hemmelig dagbog" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Hemmelig dagbog" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Hemmelig dagbog " i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Jo Leigh

Jo Leigh har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Leighs bøger fås i samtlige formater. Leighs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Harlequin.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hemmelig dagbog" af Jo Leigh

"Hemmelig dagbog" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Passion". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.

Jo Leigh "Hemmelig dagbog"

Hos Bog & idé er "Hemmelig dagbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Passion". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jo Leigh