Bog & idéJo Lindley

Bøger skrevet af Jo Lindley

Læs mere om Jo Lindley
1 produkter
1 produkter
Jeg lærer at skrive bogstaver
Jeg lærer at skrive bogstaverJo Lindley
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Jeg lærer at skrive bogstaver

Mere om Jo Lindley

Der er bare én bog af Jo Lindley tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Skriv og visk ud: Leg med bogstaver". Den er publiceret af Forlaget Bolden på dansk. "Skriv og visk ud: Leg med bogstaver" er desuden udgivet i serien "Skriv og visk ud".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skriv og visk ud: Leg med bogstaver" af Jo Lindley

Hos Bog & idé er "Skriv og visk ud: Leg med bogstaver" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Skriv og visk ud". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Bolden.

Endnu en af Jo Lindley fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jo Lindley