Bog & idéJo Nesbø

Bøger skrevet af Jo Nesbø

Læs mere om Jo Nesbø
1 produkter
1 produkter
Blodmånen
STREAM
BlodmånenJo Nesbø
149,95 DKK
Lydbog
(138)
Blodmånen

Mere om Jo Nesbø

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Jo Nesbø. Bogen hedder "Tørst". Det er Modtryk, der har publiceret den på dansk. "Tørst" er desuden tilknyttet serien "Harry Hole-serien".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tørst" af Jo Nesbø

Det er muligt at købe Jo Nesbøs "Tørst" som lydbog. Jo Nesbøs "Tørst" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er med i Nesbøs serie "Harry Hole-serien". Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jo Nesbø fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jo Nesbø