Bog & idéJoachim Bauer

Bøger skrevet af Joachim Bauer

Læs mere om Joachim Bauer
2 produkter
2 produkter
Hvorfor jeg føler det, du føler
Hvorfor jeg føler det, du følerJoachim Bauer
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvorfor jeg føler det, du føler
Hvorfor jeg føler det, du føler
Hvorfor jeg føler det, du følerJoachim Bauer
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvorfor jeg føler det, du føler

Mere om Joachim Bauer

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Joachim Bauer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bauer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvorfor jeg føler det, du føler" udgivet af Borgen - "Hvorfor jeg føler det, du føler" udgivet af Borgen

Bøger af Joachim Bauer

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Joachim Bauer hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bauers bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Bauer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Borgen.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Joachim Bauers "Hvorfor jeg føler det, du føler"

"Hvorfor jeg føler det, du føler" findes på den digitale boghylde som ebog. "Hvorfor jeg føler det, du føler" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

Joachim Bauer "Hvorfor jeg føler det, du føler"

Det er muligt at købe Joachim Bauers "Hvorfor jeg føler det, du føler" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Borgen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joachim Bauer