Bog & idéJoachim Førsund

Bøger skrevet af Joachim Førsund

Læs mere om Joachim Førsund
3 produkter
3 produkter
Ildværket
BOEGERTILSTAERKPRIS
IldværketJoachim Førsund
248,96 DKK
Hæftet
(2)
Ildværket
Jeg kunne finde hjem i blinde
STREAM
Jeg kunne finde hjem i blindeJoachim Førsund
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg kunne finde hjem i blinde
Jeg kunne finde hjem i blinde
Jeg kunne finde hjem i blindeJoachim Førsund
198,00 DKK
EBOG
(0)
Jeg kunne finde hjem i blinde

Mere om Joachim Førsund

Joachim Førsund har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Førsunds udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Joachim Førsunds bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ildværket" udgivet af BATZER & CO - "Jeg kunne finde hjem i blinde" udgivet af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé - "Jeg kunne finde hjem i blinde" udgivet af Batzer & Co - "Jeg kunne finde hjem i blinde" udgivet af Batzer & Co - "Jeg kunne finde hjem i blinde" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Jeg kunne finde hjem i blinde" udgivet af Bechs Forlag - Viatone

Bøger skrevet af Joachim Førsund

Du kan bestille seks bøger af Joachim Førsund her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Joachim Førsund bøger i udvalgte formater. Førsunds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Joachim Førsunds "Ildværket"

"Ildværket" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er BATZER & CO, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Jeg kunne finde hjem i blinde" af Joachim Førsund

Det er muligt at købe Joachim Førsunds "Jeg kunne finde hjem i blinde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé.
Detaljer
Fulde navn:
Joachim Førsund