Bog & idéJoachim Meyer

Bøger skrevet af Joachim Meyer

Læs mere om Joachim Meyer
4 produkter
4 produkter
Menneskefiguren i islamisk kunst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskefiguren i islamisk kunstKjeld von Folsach og Joachim Meyer med bidrag af Jakob Skovgaard-Petersen
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Menneskefiguren i islamisk kunst
Mere end ord
Mere end ordJoachim Meyer
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Mere end ord
Kamp, jagt og pragt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kamp, jagt og pragtPeter Wandel m.fl.
331,96 DKK
Indbundet
(3)
Kamp, jagt og pragt
Beyond words
Beyond wordsJoachim Meyer
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Beyond words

Mere om Joachim Meyer

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Joachim Meyer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Meyer.
Bøgerne fra Joachim Meyer findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fighting, Hunting, Impressing" udgivet af Strandberg Publishing - "Kamp, jagt og pragt" udgivet af Strandberg Publishing - "Fortiden er ikke hvad den har været" udgivet af Forlaget Hovedland - "Fortiden er ikke hvad den har været" udgivet af Lytteratur - "Fortiden er ikke hvad den har været" udgivet af Hovedland - "The human figure in islamic art" udgivet af David Collection - "Menneskefiguren i islamisk kunst" udgivet af Davids Samling

Bøger skrevet af Joachim Meyer

Der er syv tilgængelige udgivelser af Joachim Meyer hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Meyers bøger fås i flere formater. Meyers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fighting, Hunting, Impressing" af Joachim Meyer

"Fighting, Hunting, Impressing" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Strandberg Publishing.

"Kamp, jagt og pragt" af Joachim Meyer

Det er muligt at købe Joachim Meyers "Kamp, jagt og pragt" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joachim Meyer